vineri, 17 iulie 2009

SQIP

Acesta este un articol care are ca scop prezentarea portalului Sqip.
Aceasta este o retea in plina expansiune asa ca m-am hotarat sa adun cateva informatii si sa vi le prezint.
Sqip este un site social , la fel ca facebook, hi5 sau myspace. Insa exista si multe diferente. Daca, spre exemplu myspace se concentreaa mai mult pe muzica SQIP se concentreaza pe marketingul online.
Cand te inscrii vei primii 100 de PEP-uri(personal equity points) care functioneaza intr-un mod asemanator actiunilor. Astfel vei deveni actionar la al portalului.
Valoarea actuala a actiunilor este 1.02 EURO dar se estimeaza ca vor creste pana la valoarea de aproximativ 12 EURO. Cei care au creat site-ul sustin ca atunci cand se va ajunge la valoarea de 12 EURO/actiune acestia vor rascumpara actiunile de la fiecare membru. In cazul in care vrei sa vinzi actiunile mai devreme trebuie sa inscrii direct cel putin 3 persoane.
Momentan portalul este in constructie, putine facilitati fiind functionale. Tot ce poti sa faci este sa te inscrii gratuit si sa-ti setezi profilul.Daca vrei poti cumpara PEP-uri prin intermediul unor pachete numite Booster Pack.O alta metoda de a face rost de PEP-uri este de a-ti convinge prietenii sa se inscrie folosind linkul tau de referal.
Din punctul meu de vedere este o buna oportunitate deoarece nu necesita nici o investitie insa, pe de alta parte nimeni nu poate garanta nimic deoarece multe astfel de siteuri au esuat.
In privinta facilitatior, acestea vor fi numeroase, SQIP promitand elemente de dating, mail, sistem comunicare instant dezvoltal cu ajutorul tehnologiei Google. SQIP Ads se doreste a fi o alternativa la Google adwords iar sectiunea Marketplace va oferi modalitati de promovare online a afacerii personal. Va fi de asemenea o sectiune bids unde se va putea licita.
Cu toate aceste facilitati Sqip promite a fi unul din cele mai bune locuri de a promova afaceri online.
In concluzie inregistreaza-te pe SQIP pentru a primi actiunile gratuite si documentativa in continuarea pentru a hotara daca merita sa riscati in achizitionarea de alte actiuni




Niciun comentariu:

 

Blogroll

Home © 2009 is designed by Cristy_XXX