miercuri, 1 iulie 2009

Cum se fac bani pe net


Se pare ca multa lume nu stie exact cum se fac bani pe net. Majoritatea cred ca ajunge sa te inscrii pe un site si bani cad ca din copac. Pentru cei care conside ca asa se fac bani pe net, am o surpriza.....din pacate, si pentru ei si pentru noi, nu asa sta treaba.
Exista multe metode de a face bani dar toate necesita un efort. Programele de marketing afiliat necesita un efort in ceea ce priveste continutul site-ului, pozitionarea reclamelor si multe altele. Programele PTC(paid to click) necesita un efort zilnic. Castigul este mic si este nevoie de un numar mare de referali pentru a castiga o suma decenta. Dar multa lume se inscrie pe astfel de site-uri si spera ce cei din reteaua lui vor da click si el se va imbogati stand cu mainile in san(ce bine ar fi!). Ganditi-va ca daca voi nu faceti nimic este posibilitatea ca multi din cei inscrisi sub voi sa faca la fel si atunci nu vei castiga nimic. De exemplu daca din 100 de persoane sub tine 3 dau click cu regularitate care ar fi suma pe care o castigi?Foarte mica
Un alt lucru pe care oamenii nu il inteleg este faptul ca daca te inscrii in astfel de programe ca referal al unei persoane nu pierzi nimic. De multe ori am patit ca cei care au primit linkul de la mine sa se inscris fara sa ma treaca drept cel care l-a directionat pe site. Astfel eu nu am castigat nimic. Cei care utilizeaza astfel de programe trebuie sa inteleaga ca ce se castiga de pe urma lor nu ii afecteaza, oricum cineva va castiga acesti bani pentru ca siturile au grija sa aloce pe cineva chiar daca nu treci pe nimeni. Nu mai bine castiga cel care te-a directionat pe site??
Pentru a putea face bani pe net este nevoie de munca, seriozitate si noroc pentru a putea castiga o suma decenta.
Cat despre programele gen GDI, la inceput au fost profitabile insa acuma nu mai sunt. Cei care s-au inscris primi castiga sume considerabile deoarece au multi referali dar cei care se inscriu mai tarziu intampina dificultati in gasirea oamenilor care sa se inscrie. Toate programele de aceste gen ofera beneficii mari primilor inscrisi, ceilalti fiind de foarte multe ori pagubiti.
Voi scrie multe articole despre programe care ofera posibilitatea de a castiga bani pe net dar cer din partea voastra seriozitate deoarece altfel nici eu si nici voi nu vom putea castiga.

Niciun comentariu:

 

Blogroll

Home © 2009 is designed by Cristy_XXX