joi, 2 iulie 2009

9 Metode de a face bani pe net

Multa lume a reusit deja sa castige bani pe net. Unii reusesc sa duca o viata decenta cu ajutorul acestori bani.In speranta ca , poate vom ajunge si noi sa ne numaram printre ei va prezint 9 metode de a face bani pe net.

1. Publicitate contextuala(Contextual Advertising)
O metoda populara de a face bani pe net este publiciatea adica afisarea de reclame(PPC sau CPM). Google adsense este un bun program de publicitate online dar exista si alte programe.Cei care detin site-uri cu multi vizitatori pot vinde spatiul publicitar direct unor firme dar pana ajungi la un numar mare de vizitatori poti folosi programele de publicitate contextuala.

2. Marketing afiliat(Afiliate Marketing)
Chiar daca nu vinzi nimic poti castiga bani diectionand traffic spre alte site-uri care vand produse.Te poti inscrie in astfel de site-uri si castigi un comision frumusel de pe urma fiecarui produs vandut prin intermediul site-ului tau


3. Scrie ebook-uri
Scrii carti de pe urma carora vei face bani. Multa lume foloseste aceasta metoda.Dupa scrierea cartii le promovez online si le vinzi. O metoda foarte populara de a face bani online.

4.Liber profesionisti
Multa lume cauta profesionisti care sa scrie articole originale, sa creeze website-uri, sa corecteze articole si multe altele.Exista si site-uri unde te poti inscrie pentru a fi gasit de oameni care au nevoie de serviciile tale

5.Vanzare de produse
Se refera atat la vanzarea unui produs propriu prin intermediul unui site dar si la vanzarea prin intermediul site-uriler de licitatii gen eBay.com sau Okazii.ro.Pentru a reusi cu aceasta metoda este nevoie de cunostine solide de marketing in cazul site-urile.

6.Concursuri online
Poti creea un concurs interesant de orice fel.Cere o mica taxa de participare si ofera un premiu consistent doar celor mai buni 3 participanti. Si desigur trebuie promovad

7.Site-uri cu membri
Fa un site cu membrii despre orice da la fancluburi la site-uri de matrimoniale.Cere o mica taxa de membru, dar trebuie sa le oferi ceva interesant membrilor pentru a se inscrie.

8.Porniti un site de consiliere gratuita
Ofera informatii gratuite pe care oamenii nu le pot gasi cu usurinta in alta parte. Promoveaza-te pe un site-uri de profil, forum-uri.Creeaza un newsletter pentru a-l promova si mai mult.Cand ajungi la un numar mare de vizitatori poti incepe afisarea de reclame.

9.Vinde domenii
Inca o metoda usoara de a face bani pe net. Inregistreaza un nume de domeniu popular pe care il poti finde apoi la un pret dublu sau chiar triplu

Un comentariu:

cosmin spunea...

si aici se fac bani pe net http://www.castig-on.blogspot.com/

 

Blogroll

Home © 2009 is designed by Cristy_XXX