joi, 2 iulie 2009

Ce este Google Adsense

Google Adsense este un program de publicitate contextuala de le Google. Este considerat unul dintre cele mai puternice si folositoare unelte in arsenalul unui webmaster sau editor web deoarece ofera posibilitatea de a genera venit de pe urma unui site cu un continut bun.
Iata cum raspunde Google la intrebarea - Ce este Adsense? -
Google AdSense este o metodă rapidă şi uşoară prin care toţi editorii de site-uri Web pot expune în paginile de conţinut ale propriului site anunţuri Google relevante şi cât mai puţin deranjante, câştigând în acest fel bani. Deoarece anunţurile sunt legate de obiectul căutării utilizatorilor pe site-ul dvs., dispuneţi în sfârşit de o modalitate de valorificare şi de îmbunătăţire a conţinutului paginilor dvs.
Programul este gratuit şi combină publicitatea care utilizează plata pe clic cu cea care utilizează plata pentru afişare - ceea ce înseamnă că veţi fi plătit atât pentru clicurile valide efectuate pe anunţurile care apar pe site-ul dvs., cât şi pentru afişări. Aşa că puteţi să continuaţi şi să încercaţi acest program.
Google este urmasul programului Google Content-Targeted Advertising care a fost lansat in Martie 2003.Acest program era destinat initial firmelor mari si oferea posibilitatea de a integra in site-urile lor programul Adwords.Fiecare contract era negociat direct intre firma si google si site-urile care aveau mai putin de 20 de milioane de vizite nu puteau participa
Intre timp programul a suferit modificari si noul program Google Adsense permite participarea site-uriler mult mai mici.Chiar daca site-ul tau genereaza doar cateva sute de vizite lunar acum poti participa si tu la programul adsense

Niciun comentariu:

 

Blogroll

Home © 2009 is designed by Cristy_XXX